hoogsentitief begeleiding

Werkwijze

Mocht je interesse hebben in een coachingtraject, dan gaat hier altijd een kosteloos kennismakingsgesprek aan vooraf. Dit kan live of online. Klikt het van beide kanten? Dan ontvang je van mij een intakeformulier, staan we tijdens een intakegesprek stil bij jouw hulpvraag en gaat het traject vervolgens van start.

Sensitieve mensen krijgen een sterkere boost van dezelfde dingen die iedereen helpen: een mentor, een gezond huis, een positieve vriendengroep. Deze boost stelt hen in staat meer te doen en verder te komen wanneer ze een zetje in de goede richting krijgen’

– Jane Granneman & Andre Sólo –

Tarieven


Oriëntentatiegesprek / klikgesprek

(circa 30 – 45 minuten)

 • kosteloos

Pakket (particulier)

8 sessies (inclusief intake) 699,- euro inclusief btw

Pakketten (zakelijk)

 • ​Kennismaking met hoogsensitiviteit, 4 sessies 549,- euro, exclusief btw
 • Leren omgaan met hoogsensitiviteit, 8 sessies 1099,- euro, exclusief btw
 • Leren omgaan met hoogsensitiviteit + re-integratieadvies, 12 sessies 1799,- euro exclusief btw

Losse sessie

 • Particulieren:  95 euro per sessie (75 minuten, inclusief btw).
 • Zakelijk: 125 euro per uur, exclusief btw.

Maatwerk
Is er een andere hulpvraag? Dan bekijken we in overleg wat er mogelijk is en volgt een voorstel op maat.

  Tessa Pierik van Punch Support

  Vergoedingen
  Bedrijven investeren steeds meer in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Vaak zijn zij ook bereid om te investeren in scholingsactiviteiten zoals coaching, zeker als daarmee uitval op de werkvloer kan worden voorkomen. Het is de moeite waard om hierover in gesprek te gaan met je werkgever. Vaak hebben werkgevers een ziekengeldverzekering via een verzuimverzekeraar en ook deze zijn soms, onder bepaalde voorwaarden, bereid mee te betalen aan een (preventief) coachingstraject.

  Indien wenselijk kan ik een offerte aanbieden waarmee een werkgever kan kijken of deze in aanmerking komt voor een vergoeding door een verzuimverzekeraar.