begeleiding bij hoogsensitiviteit

UWV Werkfit

Als HSP coach ben ik aangesloten bij Hooggevoelig heel gewoon: het opleidingsinstituut en kenniscentrum op het gebied van hoogsensitiviteit. 

UWV en Hooggevoelig heel gewoon hebben een samenwerkingsverband om hooggevoelige mensen met een WIA, WAJONG of Ziektewet uitkering weer Werkfit te maken.

Namens Hooggevoelig heel gewoon begeleid ik hoogsensitieve mensen, die in aanmerking komen voor zo’n traject, in de regio Oost Nederland.

Inhoud

Het herkennen en erkennen van je eigen hoogsensitiviteit en hier op praktische wijze mee om leren gaan is een belangrijke eerste stap. Het ontdekken van jouw HSP talenten een belangrijke tweede, zodat je weer stappen kan zetten om weer Werkfit te worden en vervolgens weer kan gaan kijken naar een baan die bij je past. 

Een mogelijk traject start altijd met een klik-gesprek waarbij we allebei kunnen nagaan of er voldoende basis is om samen aan de slag te gaan. Als dat gevoel klopt, kunnen we middels een intakegesprek helder krijgen welke doelen je zou willen bereiken om weer Werkfit te worden. 

Tijdens een traject maak ik gebruik van van theorie en ervaringsgerichte oefeningen. En je gaat zelf aan de slag om hier in de praktijk ervaring mee op te doen. Er is geen quick fix. Jouw eigen aandeel is belangrijk in dit proces en je mag je eigen keuzes gaan maken.

hoogsensitief op de werkvloer